Impresszum

A bank.biztositas.hu weboldal üzemeltetője a Bankmonitor Kft. A weboldalon megjelentetett tartalomhoz kapcsolódó minden jog fenntartva. A bank.biztositas.hu-n megjelenő információkat átvenni kizárólag a bank.biztositas.hu hivatkozás linkelhető formában történő feltüntetésével lehetséges.

Weboldal üzemeltetők figyelmébe: amennyiben saját weboldalán megjelentetné az aktuális legjobb banki kamatokat, úgy erre vonatkozóan lehetőséget biztosítunk. Ilyen irányú igényeiket kérjük jelezzék a bankmonitor@bankmonitor.hu email címen.

A weboldalon megjelenő adatok hitelességét, pontosságát illetően a Bankmonitor maximális elvárható szakmaisággal jár el. A megjelentetett adatok a pénzügyi termékeket létrehozó bankok által kiadott információkra alapulnak, melyeket az összehasonlíthatóság érdekében a Bankmonitor egységes algoritmus rendszerrel dolgoz fel. Pontatlanságok mindazonáltal számtalan okból kifolyóan keletkezhetnek, így felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy saját pénzügyi döntésüket megelőzően mindig tájékozódjanak a terméket kibocsátó banknál is. A weboldalon megjelenő információk esetleges pontatlanságából eredő károkért a Bankmonitor Kft. a felelősséget kizárja.